Thursday, March 17, 2011

Lamanya *~*

Slm uols,

Dah lama aku x update blog, x tau la semenjak dua menjak ni aku blk rmh penat giler, nk uruskan ank dara tercomel aku tu lg.. nk msk utk mr hubby .. kemas rumah sikit2..sikit2 je tau bkn byk2..he3 pkl 10 je aku dh siap2 msk tido..klu sebelum nih pkl 1 br aku tido..skang ni mate dh x tahan..citer peberet aku pn aku x larat nk layannnn.. mungkin dh tua kot..:)

Tak byk bende pn aku nk citer kan, sbb letak je kepala atas bantal aku trs tetido .. miss kyra x tau la aku pkl bape dia tido..but all this while pn dia tido sendiri..sgt baik ank ibu..dia x pernah la nk minta tepuk2 montot ke usap2 kepala ke..no..no...no...never! hehehe aku akn siap kn meymey aka susu dia, towel utk lap hingus (incase dia nk guna) & botol air letak atas katil dia..so ape2 dia akan tau cr sendiri...bgs kan miss kyra...he3

For d time being aku x de buat ape pn keje ade tp buat slow2..sbb x nk pening...aku sibuk dok cr & kumpul resepi..hahaha fb pn aku dh x brapa nk aktif..klu dulu komen mengomen je keje aku..now aku dh slow sikit sbb aku rs cm x de ape nk komen...hahahah bdn sgt letih tp bab makan laju & x penat langsung..hahahha oopsss! mana peginye diet aku? heheh still on diet tp x la gile2..cuma kurangkan sikit kuantiti mkn , jgn naik lg...turun dialu alukan...tp klu dpt menten je pn x pe..as long as x betambah....:)

Ok then aku rs tu je yg aku nk tulis kt entri kali ni...no idea doooo! see ya....:)

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

keep updated :)

Ieda Rihana said...

huahua klu rajin aku update..klu x adoi la masalah jdnye..:)