Sunday, June 5, 2011

RED VELVET CAKE ~

Slm uolls,

Dah lama aku x update blog,letih sgt mmg x ckp masa nk update..hu3 so terpaksa la update jarang2 gitu.:) entri kali ni psl RED VELVET CAKE yg hangat dipasaran skarang..aku x pernah rs pn kek nih...tp bila aku survey wah2 harga dia utk 1kg++ = RM90++ ...sgt mhl bg aku...so aku pn ambik langkah selamat aku buat sendiri tgk sedap sgt ke ...he3 sebelum tu aku post dulu pic red velvet cake tu k...
::inilah rupe sebenar red velvet cake ::

So aku decide buat sendiri kek ni...nk rs sedap ke x rs dia & bebaloi ke x dgn harga dia....nnnn taraaaaaaa..inilah hasilnye




Dan inilah hasilnya...he3 comot sikit sbb x pro kan..n x bape nk merah ape2 pn cake ni x la sedap melampau...kire ok la...aku suke lg choc moist..:) tp aku dh refer dgn member yg pernah mkn kek nih dibeli dr org yg mmg pro buat kek..aku bg dia rs pas tu dia kata rs dia mmg btl ...mmg inilah rs kek tu..so kire aku x yah la nk beli kan...aku dh blh buat sendiri...hik3 sekian entri mls aku...ooopps lupa nk bg tau resepi korg leh check kt myresepi.com...n then yg putih2 tu is cream cheese...:) cau cin cau xoxo

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

adeh senget-senget cake ko ida..tp x apa masuk dlm perut juga kan..nnt aku g sana ko buatkan aku kek tauu!!

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

sedap keknya ni..pandai ieda buat, sya dari dulu sampai sekarang langsung tidak menjadi hehee